050 534 50 85

Facturering

Wij hebben aan uwnota.nl, powered by Infomedics Zorg B.V., de opdracht verleend om de facturering uit te voeren. Als uw e-mailadres bekend is bij de praktijk dan ontvangt u automatisch per e-mail een betaalnotificatie van uwnota.nl. Dat bespaart kosten en is ook nog eens veel beter voor het milieu. Als u liever een papieren factuur wilt ontvangen kunt u dat aangeven bij uw tandarts of via uwnota.nl. U logt daar in met de betaallink die u per e-mail heeft gekregen. Daarna vinkt u de optie ‘Factuur per e-mail ontvangen’ uit. Vanaf dat moment ontvangt u uw facturen weer op papier via de post.

Wij verzoeken u de nota te betalen aan uwnota.nl. Op de nota staan alle betaalgegevens en ook de termijn waarbinnen het bedrag op de vermelde rekening moet staan. Als u niet op tijd betaalt ontvangt u van uwnota.nl een herinnering. Deze herinnering ontvangt u altijd op papier via de post.

Als u inhoudelijke vragen heeft over de behandelingen die vermeld staan op de nota kunt u hierover contact opnemen met Tandartsenpraktijk Haren. Met vragen over (de hoogte van) vergoedingen kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.