Tandarts Groningen

Welkom bij Tandartsenpraktijk Haren, uw vertrouwde tandarts in de omgeving van Groningen. Onze tandartsenpraktijk bevindt zich op de Warmoltstraat 1 in Haren, dit is op nog geen half uur fietsen van de Groningse  binnenstad. Ons enthousiaste, ervaren team van tandartsen staat graag voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige en persoonlijke tandheelkundige zorg.

Onze diensten

Algemene tandheelkunde

Onze tandartsen streven ernaar om uw mondgezondheid te optimaliseren door middel van preventie, diagnose en behandeling van diverse mondproblemen. Van periodieke controles tot het vullen van gaatjes of het aanmeten van protheses, wij staan voor u klaar om u te voorzien van de beste zorg.

Mondhygiëne

Een gezonde glimlach begint bij een goede mondhygiëne. Binnen onze praktijk beschikken wij over ervaren mondhygiënisten die u graag helpen bij het behouden van gezond tandvlees en een stralende glimlach.

Angsttandarts Groningen

Wij zijn als tandarts in Groningen één van de weinige gespecialiseerde angsttandartsen. Dit betekent dat wij veel ervaring hebben met mensen die bang zijn voor de tandarts en deze mensen ook passend helpen met hun behandeling. Meer weten hierover? Kijk dan op deze pagina over angsttandarts.

Tandarts Groningen

Ben jij nog op zoek naar een tandarts rondom Groningen, maar twijfel je nog? Laat ons jou overtuigen waarom onze praktijk een uitstekende keuze voor u is:

  • Persoonlijke aandacht. Bij onze praktijk vinden wij onderling vertrouwen, en dus persoonlijke aandacht, erg belangrijk. Zo bieden wij u bijvoorbeeld de optie om behandelingen stap-voor-stap bij langs te gaan, of gebruik maken van narcose wanneer dit nodig is bij een behandeling.
  • Kwaliteit. U staat als patiënt bij ons centraal, daarom doen wij met ons team de zorg voor u op het hoogste niveau te geven. Gepaard met onze moderne praktijk, werken wij met de nieuwste materialen en de meest moderne apparatuur.
  • Spoedafspraken. Dringend tandheelkundige hulp nodig? U kunt bij ons ook terecht voor spoedafspraken.