Lilian Herder

Paro-preventieassistente

In 2018 heb ik mijn diploma tandartsassistent in ontvangst mogen nemen. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Tandartsenpraktijk Haren en sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan.

Tussentijds heb ik nog verschillende vervolgstudies geprobeerd, maar bleef ik toch altijd terugkomen bij Tandartsenpraktijk Haren. In december 2022 heb ik mijn preventiecursus behaald. Met deze cursus heb ik mijn werkzaamheden kunnen uitbreiden. Ik geef poets- en voedingsadviezen aan kinderen en volwassenen, werk aan een vertrouwensband doormiddel van wensessies en reinig uw gebit wanneer nodig. In september 2023 begin ik aan de vervolgcursus: paro-nazorg assistent.

Het leuke aan mijn werk vind ik de band die je met patiënten opbouwt, het werken in een fijn en hecht team, de wisselende werkzaamheden, het levenslang leren door ontwikkelingen en de uitdaging om samen met de tandartsen en u te streven naar een gezond gebit.

Samen met de tandartsen probeer ik uw bezoek aan de praktijk zo aangenaam mogelijk te maken door naar u te luisteren, steun te bieden, maar ook uitleg aan u te geven wanneer hier behoefte aan is.

Daarnaast streef ik ernaar om voor kinderen een bezoekje bij mij in de praktijk zo leuk mogelijk te maken, zodat ze de volgende keer met plezier terugkomen.

Ik ontmoet u graag in de praktijk! Ik ben werkzaam op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.